Wednesday, May 18, 2022

Sorin Oprescu

Fostul primar era dat în urmărire generală după ce a fost condamnat definitiv la 10 ani şi 8 luni de închisoare în 13 mai. Acestea vor fi vândute pentru.


Bulevardul Aerogarii In Lucru

Familia fostului primar general Sorin Oprescu a inițiat demersurile pentru a contesta sentința prin care acesta a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție.

. Potrivit unor surse apropiate fostului primar au fost contactați mai mulți avocați care să inițieze o procedură de recurs în casație o cale de atac extraordinară. El era acuzat de luare de mită constituire de grup criminal organizat și abuz în serviciu. Fostul primar social-democrat al Bucureștiului între 2008 și 2015 Sorin Oprescu a fost condamnat vineri la 10 ani și opt luni pentru acte de corupție de către Curtea de Apel București.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti erau aşteptaţi azi să anunţe sentinţa în dosarul în care Sorin Oprescu este acuzat de procurori că a primit în septembrie 2015 la locuinţa sa din Ciolpani suma de 25000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa fost director al Administraţiei Cimitirelor Sorin Oprescu a aflat ce au decis azi. Fostul primar Sorin Oprescu rămâne și fără casele pe care le deținea în București și Ciolpani județul Ilfov după ce judecătorii Curții de Apel București care l-au condamnat definitiv au dispus confiscarea acestora. S-a aflat ce mai pierde Sorin Oprescu după condamnarea de 10 ani și 8 luni de închisoare.

El este acum în custodia autorităţilor elene după ce a fost găsit în Atena. Apache2441 Ubuntu Server at stirileprotvro Port 80. Sorin Oprescu a fost reţinut marţi de autorităţile din Grecia.


Pin On Workshop Controlul Integrat Al Poluarii Cu Nutrienti Bucuresti


The Museum Of Current Hi Stories On Behance Museum Print Design Graphic Design


Piata Unirii 4 Bucharest Romania Street View


Sorin Oprescu Reteritorializarea Cainilor A Fost Probabil Cea Mai Mare Prostie Strange Fictional Characters 80 S


Pin En Animal Environment And Health Petitions


Sint Eustatius Statia Lodge


Sorin Oprescu Rares Manescu Si Alti 3 Primari De Sector Discuta Despre Legea Salubrizarii Billiards Billiard Table Billiard Balls


Pin On Lucrări De Infrastructură


Pin On Renovarea Scolilor


Pin On Administratie Publica


Sorin Oprescu Eliberat Din Arest Preventiv Family Guy Funny Baseball Cards


Pin On Aniversare A 50 De Ani De Existenta A Zentiva


Pin By Cristian Balan On The Joy Of Life Joy Of Life


Marele Dramaturg I L Caragiale Va Fi Omagiat Joi La Clubul Seniorilor Din Sectorul 6 Printr O Serie De Round Sunglass Men Mens Sunglasses Round Sunglasses


Pin On Others


Edu Adrian Romul Escroc Word Search Puzzle Adrian Words


Pin On Administratie Publica


Colegiul National I L Caragiale Bucuresti Building Multi Story Building Structures


Pin On Vizita Primarului Sofiei

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya